Reisadvies op maat

Hoe gaan we samen jouw droomreis realiseren?

Dat kan op verschillende manieren! Van de gehele reis tot losse onderdelen van de reis. Jij bepaalt welke elementen er al dan niet in jouw reis verwerkt worden.

Ken je dat? je bent op zoek naar jouw ultieme reis; internet is je eerste raadgever, maar wat een informatie! Waar begin je met zoeken? Door de hoeveelheid aan informatie laat je je snel afleiden. Je hoofd zit vol vragen en is te vol om op een goede manier een beslissing te nemen.

Je laat je afleiden door alles wat voorbij komt. Maar wat wil je nou echt? Welke reisbeleving past bij jou? Heb je daar een goed beeld bij?

Wanneer je met mij in gesprek gaat zal ik er voor zorgen dat je niet afgeleid wordt door wat anderen zeggen of schrijven over een bestemming. Wanneer jij me vertelt wat jouw wensen zijn en ik ook de wensen achter jouw wensen achterhaald heb, heb ik een beeld van wat jouw ideale bestemming is. Alles is mogelijk. Je kunt alles van A tot Z door mij laten regelen, maar je kunt ook bepaalde onderdelen uit je reis bij mij boeken.

Mijn werkwijze

Persoonlijk contact

Hoe beter ik jou leer kennen des te beter ik welke bestemming en reis bij jou past. In een persoonlijk gesprek achterhaal ik de wensen achter jouw wensen. We hebben contact op de manier waarop jij het prettigst vindt, Dat kan een telefonisch gesprek zijn, video bellen of een persoonlijke afspraak bij jou thuis, in een drinkgelegenheid of bij mij op kantoor

Authentieke reizen

De accommodaties passen bij de omgeving waar je reist. Ze zijn mooi en stijlvol. Ze maken het verschil in jouw reis. Het zijn accommodaties waar je je thuis voelt. Je komt er in contact met de lokale bevolking. Kleinschalige accommodaties met een bijzondere uitstraling, die met smaak ingericht zijn met een persoonlijke service, waar je vaak de beste persoonlijke tips over de directe omgeving waar krijgt. Duurzaam reizen staat voorop.

Weg van de massa

Vaak bevinden de plekken waar je verblijft op mooie plekken in de natuur. Deze plekken zullen je inspireren. De plekken waar je verblijft worden nog niet massaal bezocht. Het zijn plekken; weg van de gebaande paden. Tijdens je reis kun je zomaar in een lokaal dorpsfeest verzeild raken of word je uitgenodigd voor andere traditionele feesten die er op dat moment zijn.

Irene

“Door met Danielle over reiswensen te praten wordt je nog bewuster wat voor jou eigenlijk “pret” is op vakantie.”

Herman

“Wij hebben door Danielle op een nieuwe manier leren reizen.”

Tineke

“Onze rondreis zat zo goed in elkaar. Wij konden ons volledig richten op de geweldige belevenissen in Amerika.”

Wat levert je een reis van Approved by Danielle op?

  • Openstaan voor andere mensen, waar je thuis niet snel mee in contact zal komen.
  • Je leert andere culturen kennen.
  • Je geniet van zelfs de kleinste dingen.
  • Je leeft in het moment.
  • Je komt uit je comfort zone.
  • Je bent geïnspireerd geraakt.
  • Je komt terug met de beste verhalen.

Dit zeggen anderen:

Noord Portugal

Noord Portugal

Een reis boeken bij Daniëlle is “leuker” dan bij anderen, je krijgt meer vakantie! Alles van wat jezelf belangrijk...

Lees meer
Zuid Afrika

Zuid Afrika

Even een paar foto’s van onze mooie vakantie!!!! We hebben het super naar ons zin hier! Alle accomodaties zijn super!...

Lees meer
Portugal

Portugal

He Daniëlle dit is toch wel echt n pracht plekje ons laatste hotel ! zo'n mooi kasteel! vermaken ons op en top!...

Lees meer

Ben je ook op zoek naar die ene bijzondere reis?

Ik help jou je droomreis mogelijk te maken. Ik werk voornamelijk met lokale reisagenten ter plaatse. Voor mij staat duurzaam reizen voorop. Je verblijft in kleinschalige accommodaties gerund door de lokale bevolking. Natuurlijk zullen bepaalde must-sees in de omgeving waar jij reist niet overgeslagen worden. De reis zal bewust en geheel naar jouw persoonlijke wensen ontworpen worden.