Originele vakanties in Azië en Australië

Let’s go Azië!

Azië is het grootste werelddeel op deze planeet en er leven meer dan 4 miljard inwoners, dat is ongeveer 62% van de wereldbevolking! Er zijn ook vele religies maar de grootste en bekendste zijn wel het Hindoeïsme en de Islam, maar het continent is toch het bekendst om z’n prachtige natuur.

Stel je voor je reist door terrasvormige rijstvelden en sfeervolle authentieke dorpjes. Of je gaat het avontuur tegemoet in het oerwoud en komt oog in oog te staan met orang-oetans. Je reist in een heerlijk relaxte sfeer waar iedereen naar je lacht. Je maakt een praatje met de lokale bevolking en opeens kom je terecht in een heuse offerceremonie. Je reist verder en beland op een van de idyllische eilanden met parelwitte stranden tussen twee palmbomen hangend in een hangmat drink je samen met je partner melk uit een kokosnoot. Je bezoekt van historische tempels, de serene sfeer, de rituelen en de geur van wierook. Je komt echt in contact met het land en de bevolking, omdat je thuis bij de lokale bevolking een kookcursus volgt. Dit noem ik Approved by Danielle. Krijg jij ook al zin om af te reizen naar het prachtige Azië?

Kijk gerust naar 1 van de voorbeeldreizen en laat je inspireren voor jou volgende reis!

Sri Lanka heeft mijn hart gestolen!

Twee jaar geleden heb ik zelf deze bestemming mogen ontdekken. Dit land heeft mijn hart gestolen. Ik zal je vertellen waarom:
Sri Lanka heeft het allemaal. Qua cultuur kon ik me hart ophalen bij het zien van de vele Boeddhistische, Hindoeïstische tempels, Moskeen en kerken. Je waant je elke keer in een totaal andere sfeer. Ook op het avontuurlijke vlak viel er genoeg te ontdekken. De hikes bij Horton Plains, Sigiriya, Adam’s Peak of Pidurangala zijn adembenemend. En wat dacht je van de treinreis door de thee plantages.

Ik heb nog niet eerder zoveel dieren in het wild gezien in Azie als hier. Met een jeep Olifanten spotten. Je komt ze in groepen van 200 tegen. Apen, rendieren, olifanten, landschildpadden, Buffels kom je gewoon langs de weg tegen. Het eten is goddelijk. Of je nu van ei curry houdt of liever van één met kip of vis. Van kruidige Dahl, knapperige Papadum-kroepoek of sperzieboontjes in een Aziatisch sausje… Denk daar wat goed gekookte rijst, een portie Mango Chutney en een vers geperst smoothie van Mango, Ananas of Watermeloen bij en je hebt een goddelijke maaltijd voor je neus! Zowel tijdens het ontbijt, de lunch als het diner kun je in Sri Lanka de lekkerste gerechten eten.

Een groener eiland heb ik misschien wel niet gezien in Azië! Sri Lanka is bezaait met bomen en dan met name palmbomen, door de Sri Lankanen ook wel liefkozend ‘The Tree of Life’ genoemd. Met elk deel van de palmboom kunnen de Sri Lankanen wel iets. Het kokosnoot-water kun je drinken, de bladeren zijn prima te gebruiken voor daken, van de kokosnoot-schil kun je lepels of bakjes maken en uiteraard is de binnenkant ook goed te eten als snackje of te gebruiken voor kokosnoot-olie. Hoe lijkt het je om je indrukwekkende reis at te sluiten op een hagelwit strand onder een Palmboom. Drinkend uit een Kokosnoot om je reis in gedachten nog een keer voorbij te zien gaan? Wil je meer weten over deze prachtige bestemming? Neem gerust contact met me op.

17.500 redenen om Indonesië te bezoeken!

Wist je dat Indonesie uit ruim 17.500 eilanden bestaat? Genoeg redenen voor mij om de meest creatieve rondreizen te kunnen samenstellen. Voor een onvergetelijke duikervaring kies je voor Thousand Islands, Gili Islands of Flores Islands. Wanneer je voor de cultuur, de rijstvelden en het Oerwoud gaat dan ga je naar Sumatra, Java of Bali. Voor mij is het al weer een aantal jaar geleden dat ik deze eilanden heb mogen bezoeken, maar de beleving staat me nog vers in het geheugen. Wil je meer informatie? Ik vertel het je graag!!!!

Een bijzondere reis door China met Approved by Danielle

In 2016 maakte ik een bijzondere reis door China. Ik zat in de halve finale van beste reisadviseur van Nederland. Deze video geeft een indruk van het land, wat we daar allemaal hebben gedaan en gezien en wat ik eventueel ook voor jou en je reisgezelschap kan samenstellen. Of je nou samen met een partner reist of met je gezin, China is een prachtbestemming! Kijk de video voor inspiratie en neem vooral contact met me op, ik help je graag!

Reis inspiratie voor Azië en Australië

Waarom Approved by Daniëlle?

Ken je dat? Je bent op zoek naar jouw ultieme reis; internet is je eerste raadgever, wat een informatie! Maar waar begin je met zoeken? Met de hoeveelheid aan informatie laat je je snel afleiden. Je hoofd zit vol vragen en je laat je afleiden door alles wat voorbij komt, maar wat wil je nou echt? Welke reisbeleving past bij jou? Heb jij daar een goed beeld bij?

Wanneer je met mij in gesprek gaat zal ik er voor zorgen dat je niet afgeleid wordt door wat anderen zeggen of schrijven over een bestemming. Wanneer jij me vertelt wat jouw wensen zijn en ik ook de wensen achter jouw wensen achterhaal heb ik een beeld wat jouw ideale bestemming is.

Alles is mogelijk. Je kunt alles van A tot Z door mij laten regelen, maar je kunt ook bepaalde onderdelen uit je reis bij mij boeken.

Jouw reis is mijn bestemming!