Originele vakanties in Noord Amerika en Canada

Let’s go America

Groot, groter, groots dit is Noord Amerika! Of het nu gaat om natuurparken, steden of gebouwen alles is groot en overweldigend. Neem nu New York the city that never sleeps om daar alleen al rond te lopen is een te gekke ervaring

Het geeft je het gevoel of je in een film beland bent en dat is niet zo gek, er zijn nou eenmaal veel films en series opgenomen, je kunt zelfs een een flink aantal film locaties bezoeken.

Als foodie en avonturier kun je hier je hart ophalen. Of wat dacht je van San Francisco? In tegenstelling tot New York heb je het idee om in groot dorp te lopen. Er is weinig hoogbouw. Een bezoek aan de indrukwekkende haven is een must do, evenals een fietstocht naar de Golden Bridge. LA is ook een stad die zeker niet in het lijstje mag ontbreken, winkelen op Rodeo Drive en het bezoeken van diverse filmlocaties en wie weet kom je in Hollywood wel een bekende acteur tegen.

Natuurparken zijn er in overvloed. Elk park heeft zijn eigen karakter en is immens groot. Beleef de Grand Canyon door middel van een wandeling. Op deze manier ervaar je hoe hoog de kloof is. Rij te paard als een Indiaan door Monument Valley, een van de mooiste landschappen van Amerika en ervaar hoe het is om onderdeel te zijn van het decor van een western film. Mount Rushmore een unieke plek waar vier portretten van presidenten uit graniet gehakt zijn. Het ruige en avontuurlijke park Yellow Stone waar zich maar liefs 300 geisers en 10.000 warmte bronnen bevinden.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden. Ik kan hier nog uren over schrijven. Het is een ervaring die je moet beleven. De afwisselingen tussen de overweldigende natuurparken en steden is wat Noord Amerika zo bijzonder maakt.

Canada

De hoogtepunten van Canada noemen is een enorme uitdaging. Canada is een wondere wereld op zich. Het is het land van wereld steden en prachtige natuurgebieden waar je jezelf de enige mens op aarde waant. En alles wat daartussen ligt.

Of je nu kiest voor het oosten of het westen, Canada bezorgt je een permanent wauw-gevoel. Het schudt de slapende ontdekkingsreiziger in jezelf wakker en doet je steeds verlangen naar meer: meer natuur, meer rondreizen en meer gezellige gesprekken met de gastvrije en open Canadezen.

Reis inspiratie voor Noord Amerika

Waarom Approved by Daniëlle?

Ken je dat? Je bent op zoek naar jouw ultieme reis; internet is je eerste raadgever, wat een informatie! Maar waar begin je met zoeken? Met de hoeveelheid aan informatie laat je je snel afleiden. Je hoofd zit vol vragen en je laat je afleiden door alles wat voorbij komt, maar wat wil je nou echt? Welke reisbeleving past bij jou? Heb jij daar een goed beeld bij?

Wanneer je met mij in gesprek gaat zal ik er voor zorgen dat je niet afgeleid wordt door wat anderen zeggen of schrijven over een bestemming. Wanneer jij me vertelt wat jouw wensen zijn en ik ook de wensen achter jouw wensen achterhaal heb ik een beeld wat jouw ideale bestemming is.

Alles is mogelijk. Je kunt alles van A tot Z door mij laten regelen, maar je kunt ook bepaalde onderdelen uit je reis bij mij boeken.

Jouw reis is mijn bestemming!