Noord Portugal

Een reis boeken bij Daniëlle is “leuker” dan bij anderen, je krijgt meer vakantie! Alles van wat jezelf belangrijk vindt zit in de reis, terwijl ze je ook op andere ideeën brengt waar je zelf nog niet aan gedacht hebt.

Mijn vrouw en ik bijvoorbeeld hadden bedacht dat een zomervakantie op Madeira leuk zou zijn. Beide hoorden we enthousiaste verhalen van mensen die er geweest zijn. We legden dit voor aan Daniëlle (ondertussen weet zij waar wij van houden) en haar eerste reactie was dan ook ; eh ja natuurlijk, Madeira is mooi maar je zoekt toch ook cultuurgoed ? En je overnacht toch graag in een historische entourage ? Je wilt toch meer dan alleen natuur ?
Waarom gaan jullie dan niet naar Noord-Portugal ?

En zo kwam het dat wij dit jaar met een huurauto langs vijf verschillende overnachtingsadressen toerden.
Nu eens in de stad ( Porto, Lissabon ) dan weer meer in de natuur en langs Unesco erfgoed ( o.a. Guimaraes, Obidos ), altijd in prachtige authentieke hotels. Een vakantie van 20 dagen die voelde als een reis van twee maanden, door de enorme hoeveelheid indrukken, heerlijk eten, de wijn/port, kortom in een totale staat van ontspanning.

Volgend jaar gaan we weer naar Portugal, het land waar het ontzettend zomer is zonder dat je smelt en toch groen. Waar de historie van afdruipt, met gastvrije aardige mensen, geen stress, dus echt onthaasten, genieten van alles wat het land te bieden heeft.

We gaan Daniëlle onze ervaringen vertellen, zij kan als geen ander de volgende Portugal reis weer tot een unieke ervaring maken, daar hebben we blind vertrouwen in. Er kan eigenlijk maar één reden zijn waarom we niet weer een beroep op haar doen en dat is als we Nederland verruilen voor Portugal als nieuw vaderland, maar dan kan zij al onze familiebezoeken regelen 😉

Groetjes,

Herman en Irene

Samen realiseren we jouw droomreis!

En dat kan op verschillende manieren. Van de gehele reis tot losse onderdelen van de reis. Jij bepaalt welke elementen er al dan niet in jouw reis verwerkt worden. Neem contact met me op en jouw droomreis is begonnen!

Begin je droomreis!