Luxe vakantie reizen in Europa

Onvergetelijke reis op maat in Noord of Zuid Europa

Of je nu op zoek bent bent naar Zomerse of Winterse avonturen in de natuur, deze bestemmingen zijn uniek als het gaat om hun verscheidenheid aan buiten-activiteiten.

Bij mij ben je hoe dan ook verzekerd van een unieke beleving helemaal voor jou op maat samengesteld. Of je nou alleen reist, met een partner of met een gezin. Je logeert op de mooiste plekken en kun je reis aanvullen met activiteiten die we samen van te voren uitstippelen.

Mijn reizen kenmerken zich door de unieke samenstelling van luxe, avontuur en bijzondere locaties. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel bij een van de bestemmingen, de voorbeeldreizen of de inspiraties!

Noord Europa

Op een winters avontuur in een sprookjesachtige omgeving. Dat is een beleving die je vindt in de uitgestrekte landschappen van Fins- en Noors Lapland op zoek naar het magische noorderlicht. Een reis vol hoogtepunten!

Of logeer in een boomhut en ga op Husky Safari in het prachtige Zweden. Waar je ook heen gaat in Noord Europa en met wie je ook reist, ik zoek de ultieme droomreis die bij je past!

Zuid Europa

Je stapt het vliegtuig uit. De zon schijnt op je gezicht, je zet je zonnebril op en je voelt je direct ontspannen. Liefelijke dorpjes gelegen tegen de rots aan de kustlijn met een uitzonderlijke schilderachtig landschap.

Rondom de dorpen vind je steile kliffen. Rondtoeren over slingerweggetjes met pijnbomen, een avondwandeling op een idyllisch strandje gelegen in een prachtige baai.

Reis inspiratie voor Noord en Zuid Europa

Ijsvissen

Ijsvissen

Neem je hele familie of vriendengroep mee op een onvergetelijke ijsvisdag en ervaar de opwinding en spanning op een...

Lees meer

Waarom Approved by Daniëlle?

Ken je dat? Je bent op zoek naar jouw ultieme reis; internet is je eerste raadgever, wat een informatie! Maar waar begin je met zoeken? Met de hoeveelheid aan informatie laat je je snel afleiden. Je hoofd zit vol vragen en je laat je afleiden door alles wat voorbij komt, maar wat wil je nou echt? Welke reisbeleving past bij jou? Heb jij daar een goed beeld bij?

Wanneer je met mij in gesprek gaat zal ik er voor zorgen dat je niet afgeleid wordt door wat anderen zeggen of schrijven over een bestemming. Wanneer jij me vertelt wat jouw wensen zijn en ik ook de wensen achter jouw wensen achterhaal heb ik een beeld wat jouw ideale bestemming is.

Alles is mogelijk. Je kunt alles van A tot Z door mij laten regelen, maar je kunt ook bepaalde onderdelen uit je reis bij mij boeken.

Jouw reis is mijn bestemming!