Originele vakanties in Midden- en Zuid-Amerika

Latijns Amerika, het continent van de kleuren!

Waar je ook reist in Midden- of Zuid-Amerika, mooie felle kleuren komen je overal tegemoet.

In Buenos Aires bewegen de tangodansers zich ritmisch tussen de vrolijk gekleurde huisjes. De kleurrijke altijd vriendelijke bewoners van de Andes in Peru, ze zijn heel gastvrij en hebben altijd tijd voor een praatje. Het contact met de lokale bevolking is snel gelegd. De stralende zon aan de hemel die het leven nog kleurrijker maakt. Wat dacht je van alle gekleurde meren in Bolivia? De lokale bevolking leeft vooral op straat. Bijna elk dorp beschikt wel over een groot plein waar iedereen samen komt, zelf vind de lama soms de weg naar zo’n plein. En dan de indrukwekkende natuur; de immense zuidvlaktes van Salar de Uyumi in Bolivia, het adembenemend Patagonie, de Amazone in Brazilië en vooral de bergen van de Andes… Wat is Zuid-Amerika toch schitterend! Er zijn nog veel onontdekte plekken in Zuid Amerika waar ik je graag kennis mee wil laten maken. Er zijn zoveel verschillende belevingen en wat zou ik het leuk vinden jou de rondreis te laten beleven die bij jouw past!

Cuba; het land van de sigaar, Fidel Castro en Honkbal.

Op vakantie of op reis door Cuba zul je moeten onthaasten. Slenteren door de kleurrijke hoofdstad Havana, dansen op zwoele muziek in Santiago de Cuba of reizen met de Herschey trein. Duiken kun je leren bij het bekende Varadero strand. De ideale bestemming voor de wintermaanden als je niet van kou en sneeuw houdt! En als je zo’n bijzondere reis wil maken is het verstandig om in juni met de voorbereiding te beginnen.

Reis inspiratie voor Midden- en Zuid Amerika

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Waarom Approved by Daniëlle?

Ken je dat? Je bent op zoek naar jouw ultieme reis; internet is je eerste raadgever, wat een informatie! Maar waar begin je met zoeken? Met de hoeveelheid aan informatie laat je je snel afleiden. Je hoofd zit vol vragen en je laat je afleiden door alles wat voorbij komt, maar wat wil je nou echt? Welke reisbeleving past bij jou? Heb jij daar een goed beeld bij?

Wanneer je met mij in gesprek gaat zal ik er voor zorgen dat je niet afgeleid wordt door wat anderen zeggen of schrijven over een bestemming. Wanneer jij me vertelt wat jouw wensen zijn en ik ook de wensen achter jouw wensen achterhaal heb ik een beeld wat jouw ideale bestemming is.

Alles is mogelijk. Je kunt alles van A tot Z door mij laten regelen, maar je kunt ook bepaalde onderdelen uit je reis bij mij boeken.

Jouw reis is mijn bestemming!