Originele reizen en vakanties in het Midden Oosten & Afrika

Let’s go Africa/Mideast

Laat je fascineren door ruige wildernis en de avontuurlijke natuurparken. Beklim de Kilimanjaro, of ga in de ochtend vlak voor zonsopkomst komt met safari en ga op zoek naar de Big 5. Of wordt wakker in een sprookje uit duizend-en-een-nacht. Wat je ook zoekt, ik stel een reis samen helemaal naar jouw wens. Je komt op de mooiste plekken, logeert in prachtige accomodaties en doet onvergetelijke ervaringen op.

Afrika

Geniet van indrukwekkende landschappen met zijn schitterende vergezichten. De Ngorogoro-krater in Tanzania geeft je het ultieme Afrika gevoel. Proef de Zuid-Afrikaanse wijnen en verblijf in een authentieke lodge. Bezoek de immense Victoria watervallen in Zambia. Ga in gesprek met de lokale bevolking zoals de Himba vrouwen in Namibië. Dans mee met de Masai in Kenia.

En wanneer je al deze avontuurlijke belevenissen hebt ervaart kun je je reis afsluiten op de prachtige stranden van de Seychellen. Zo divers is Afrika. Wil jij weten welk Afrikaans land het best bij jouw wensen past? Ik vertel het het je graag na een persoonlijk gesprek.

Midden Oosten

Het Midden-Oosten, een regio vol contrasten en eeuwenoude culturen, biedt een breed scala aan unieke reiservaringen. Van de mysterieuze woestijnen en levendige soeks tot de indrukwekkende historische monumenten en moderne steden, elke bestemming in deze regio heeft zijn eigen charme. Reizigers kunnen zich onderdompelen in de rijke geschiedenis en tradities, genieten van de gastvrijheid en de heerlijke keuken, of zich verwonderen over de natuurlijke schoonheid, van uitgestrekte woestijnen tot weelderige oases.

Als je op zoek bent naar een vakantie of reis die ver weg is van de gebruikelijke toeristenpaden en je de verborgen schatten van het Midden-Oosten wilt ontdekken, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik specialiseer me in het samenstellen van reizen die niet alleen de bekende hoogtepunten omvatten, maar je ook meenemen naar plekken waar je de authentieke cultuur en ongerepte natuur op een intieme manier kunt ervaren. Samen kunnen we een reis creëren die perfect aansluit bij jouw wensen en je meeneemt naar het hart van het Midden-Oosten.

Inspiratie: Rondreis Kenia & Tanzania

De grote trek van de gnoes; ze denderen over eindeloze vlaktes van de Masai Mare National Reserve. De Mararivier is het hoogtepunt van het van dit magnifieke schouwspel. Stel je voor er liggen zo’n 3000 krokodillen in de rivier te wachten om een gnoe te vangen. Ook is het een jachtveld voor de jachtluipaarden. Tijdens deze trek halen per jaar 250.000 de overkant niet. Een flink aantal jaar geleden heb ik dit spektakel live mee mogen maken. Het gevoel hiervan is niet in woorden uit te drukken.

Ik heb deze ervaring al weer 25 jaar geleden meegemaakt. Het was een once in a lifetime-ervaring die mij mijn hele leven bijblijft! Wil jij dit ook spektakel ook eens meemaken?

Reis inspiratie voor Afrika en het Midden-Oosten

Waarom Approved by Daniëlle?

Ken je dat? Je bent op zoek naar jouw ultieme reis; internet is je eerste raadgever, wat een informatie! Maar waar begin je met zoeken? Met de hoeveelheid aan informatie laat je je snel afleiden. Je hoofd zit vol vragen en je laat je afleiden door alles wat voorbij komt, maar wat wil je nou echt? Welke reisbeleving past bij jou? Heb jij daar een goed beeld bij?

Wanneer je met mij in gesprek gaat zal ik er voor zorgen dat je niet afgeleid wordt door wat anderen zeggen of schrijven over een bestemming. Wanneer jij me vertelt wat jouw wensen zijn en ik ook de wensen achter jouw wensen achterhaal heb ik een beeld wat jouw ideale bestemming is.

Alles is mogelijk. Je kunt alles van A tot Z door mij laten regelen, maar je kunt ook bepaalde onderdelen uit je reis bij mij boeken.

Jouw reis is mijn bestemming!