Over mij

Adventure is life, live it!

Ook voor mezelf ben ik altijd op zoek naar de leukste en origineelste bestemmingen. Ik ben een echte reisfreak en ga vaak en graag alleen, met collega’s of met mijn gezin op reis. Ik hou ervan nieuwe bestemmingen te ontdekken en treed graag buiten de gebaande paden. Het reizen is voor mij echt een way of life. Daarnaast vind ik het erg leuk om mijn ervaringen te delen en anderen een soortgelijk gevoel te kunnen geven. Daar krijg ik echt energie van!

In 2017 was ik finalist voor de beste reisadviseur van Nederland. Een traject dat erg leuk was om te doen en ook heel veel mooie nieuwe (reis)inzichten heeft opgeleverd.

Als persoonlijk reisadviseur vind ik het het leukst om reizen echt op persoonlijk vlak samen te stellen. Ik kijk vaak naar de wens achter de wens en vraag veel door over wat mensen nou aantrekt in een bepaald plaatje of een bepaalde bestemming. Het resultaat is vaak dat je een reis krijgt die op een onverwachte manier heel goed bij je past. Waar ik echt blij van wordt is als ik nog tijdens de vakantie berichtjes en appjes krijg van mensen over hun ervaringen. Dat geeft zo’n goed gevoel!

Ook werk ik graag vanuit authenticiteit. Tegenwoordig zie je ook de grote reisaanbieders stunten met kreten als ‘weg van de massa’, maar ook daar wordt dan weer massaal gebruik van gemaakt. Ik werk met lokale aanbieders en kleinschalige accomodaties. Zo krijg je écht iets mee van het land waar je in reist. Ook ben ik altijd op zoek naar een bepaalde standaard van luxe. Mooie inrichting, goede locatie en een prettige sfeer is voor mij heel belangrijk.

Ik vind het altijd een eer om voor iemand een reis te mogen samenstellen. Dat ik hier mijn werk van heb kunnen maken is voor mij iedere dag weer een feestje.

Mijn werkwijze

Persoonlijk contact

Hoe beter ik jou leer kennen des te beter ik welke bestemming en reis bij jou past. In een persoonlijk gesprek achterhaal ik de wensen achter jouw wensen. We hebben contact op de manier waarop jij het prettigst vindt, Dat kan een telefonisch gesprek zijn, video bellen of een persoonlijke afspraak bij jou thuis, in een drinkgelegenheid of bij mij op kantoor

Authentieke reizen

De accommodaties passen bij de omgeving waar je reist. Ze zijn mooi en stijlvol. Ze maken het verschil in jouw reis. Het zijn accommodaties waar je je thuis voelt. Je komt er in contact met de lokale bevolking. Kleinschalige accommodaties met een bijzondere uitstraling, die met smaak ingericht zijn met een persoonlijke service, waar je vaak de beste persoonlijke tips over de directe omgeving waar krijgt. Duurzaam reizen staat voorop.

Weg van de massa

Vaak bevinden de plekken waar je verblijft op mooie plekken in de natuur. Deze plekken zullen je inspireren. De plekken waar je verblijft worden nog niet massaal bezocht. Het zijn plekken; weg van de gebaande paden. Tijdens je reis kun je zomaar in een lokaal dorpsfeest verzeild raken of word je uitgenodigd voor andere traditionele feesten die er op dat moment zijn.

Irene

“Door met Danielle over reiswensen te praten wordt je nog bewuster wat voor jou eigenlijk “pret” is op vakantie.”

Herman

“Wij hebben door Danielle op een nieuwe manier leren reizen.”

Anoniem

“Wij denken met weemoed terug aan het voormalig klooster in Guimares, het hotel in Porto, Lissabon en natuurlijk het hotel op de berg in Viana da Casetllo. Alle accommodaties waren met zorg uitgekozen, ze hadden veel sfeer en een prachtige ligging.”

Anoniem

“Onze rondreis zat zo goed in elkaar. Wij konden ons volledig richten op de geweldige belevenissen in Amerika.”

Dit zeggen anderen:

Noord Portugal

Noord Portugal

Een reis boeken bij Daniëlle is “leuker” dan bij anderen, je krijgt meer vakantie! Alles van wat jezelf belangrijk...

Lees meer
Zuid Afrika

Zuid Afrika

Even een paar foto’s van onze mooie vakantie!!!! We hebben het super naar ons zin hier! Alle accomodaties zijn super!...

Lees meer
Portugal

Portugal

He Daniëlle dit is toch wel echt n pracht plekje ons laatste hotel ! zo'n mooi kasteel! vermaken ons op en top!...

Lees meer

Ben je ook op zoek naar die ene bijzondere reis?

Ik help jou je droomreis mogelijk te maken. Ik werk voornamelijk met lokale reisagenten ter plaatse. Voor mij staat duurzaam reizen voorop. Je verblijft in kleinschalige accommodaties gerund door de lokale bevolking. Natuurlijk zullen bepaalde must-sees in de omgeving waar jij reist niet overgeslagen worden. De reis zal bewust en geheel naar jouw persoonlijke wensen ontworpen worden.