Originele wereldreizen en vakanties

Onvergetelijke wereldreis of vakantie op maat

Azië, Australië, het Midden-Oosten of juist Noord of Zuid Amerika. Als het gaat om mooie op maat samengestelde reizen buiten Europa kan ik je als geen ander verder helpen. Als echte reisfanaat ben ik altijd op zoek naar nét die accomodaties en plekken die bijzonder zijn, maar niet platgetreden door hordes toeristen die je al voor zijn gegaan.

Bij mij ben je hoe dan ook verzekerd van een unieke beleving helemaal voor jou op maat samengesteld. Of je nou alleen reist, met een partner of met een gezin. Je logeert op de mooiste plekken en kun je reis aanvullen met activiteiten die we samen van te voren uitstippelen.

Mijn reizen kenmerken zich door de unieke samenstelling van luxe, avontuur en bijzondere locaties. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel bij een van de bestemmingen, de voorbeeldreizen of de inspiraties!

Azië & Australië

Azië is het grootste werelddeel op deze planeet en er leven meer dan 4 miljard inwoners, dat is ongeveer 62% van de wereldbevolking! Er zijn ook vele religies maar de grootste en bekendste zijn wel het Hindoeïsme en de Islam. In combinatie met Australië kun je hier je hart ophalen aan de prachtige natuur en de vele culturen.

Midden Oosten & Afrika

Laat je fascineren door ruige wildernis en de avontuurlijke natuurparken. Beklim de Kilimanjaro, of ga in de ochtend vlak voor zonsopkomst komt met safari en ga op zoek naar de Big 5.

Noord Amerika

Groot, groter, groots dit is Noord Amerika! Of het nu gaat om natuurparken, steden of gebouwen alles is groot en overweldigend. Neem nu New York, the city that never sleeps, om daar alleen al rond te lopen is een te gekke ervaring. Of boek een rondreis door Canada met haar prachtige natuur en bijzondere overnachtingen.

Midden- & Zuid-Amerika

De immense zuidvlaktes van Salar de Uyumi in Bolivia, het adembenemend Patagonie, de Amazone in Brazilië en vooral de bergen van de Andes… Wat is Midden- & Zuid-Amerika toch schitterend! Er zijn nog veel onontdekte plekken in Midden- & Zuid-Amerika waar ik je graag kennis mee wil laten maken!

Reis inspiratie voor Noord en Zuid Europa

Waarom Approved by Daniëlle?

Ken je dat? Je bent op zoek naar jouw ultieme reis; internet is je eerste raadgever, wat een informatie! Maar waar begin je met zoeken? Met de hoeveelheid aan informatie laat je je snel afleiden. Je hoofd zit vol vragen en je laat je afleiden door alles wat voorbij komt, maar wat wil je nou echt? Welke reisbeleving past bij jou? Heb jij daar een goed beeld bij?

Wanneer je met mij in gesprek gaat zal ik er voor zorgen dat je niet afgeleid wordt door wat anderen zeggen of schrijven over een bestemming. Wanneer jij me vertelt wat jouw wensen zijn en ik ook de wensen achter jouw wensen achterhaal heb ik een beeld wat jouw ideale bestemming is.

Alles is mogelijk. Je kunt alles van A tot Z door mij laten regelen, maar je kunt ook bepaalde onderdelen uit je reis bij mij boeken.

Jouw reis is mijn bestemming!