Husky safari

Inspiratie, Noord-Europa

Als je op zoek bent naar een onvergetelijk avontuur, dan is een huskysafari precies wat je zoekt. Verken een van de mooiste gebieden in de echte wildernis en maak jouw avontuur onvergetelijk. De hondensleetochten zijn geschikt voor iedereen, inclusief mensen met een handicap. Neem ke familie mee en beleef een avontuur dat je nooit zult vergeten! Je kunt jouw eigen hondenspan leiden of ontspannen in de slee en genieten van de natuur.

Onze enthousiaste honden (totaal 60) zijn lief en vriendelijk. Ze houden ervan geaaid te worden en zodra je hun harnas aandoet, zullen ze je overal naartoe trekken – door weer en wind, op koude winterdagen of op warme, mooie, zonnige dagen.

Welkom bij een van onze verbazingwekkende hondensleetochten in Trysil, waar je een echt winteravontuur zult beleven.
Deze langere tocht duurt ongeveer 1,5 uur. We maken een rondrit van 18 kilometer, met halverwege een korte stop om van bestuurder te wisselen. Dit geeft jou extra tijd om te ervaren hoe het is om met jouw eigen hondenteam te rijden, en om te genieten van de prachtige Noorse natuur. We rijden naar gebieden met weinig verkeer, waardoor je een sterk gevoel van ongerepte natuur krijgt.

Omdat deze reis 1,5 uur aaneengesloten wordt gereden, kunnen sommige kleinere kinderen vermoeid of verveeld raken. We raden je daarom aan om te overwegen of je kind hiermee om kan gaan, of dat een kortere reis wellicht beter geschikt is.

Duur: 2 uur (inclusief instructies, de tocht van 18 km duurt ongeveer 1,5 uur)
Vertrek: 10:00 uur of 13:00 uur (woensdag, vrijdag, zaterdag)

Als je geen (huur)auto tot je beschikking hebt, is het mogelijk om een transfer vanaf de accommodatie naar de huskykennel bij te boeken.

Deze beleving boeken in jouw reis?

Neem gerust contact met me op voor alle mogelijkheden. Ik adviseer je graag en maak een aanbod op maat.

Neem contact op