Neem je hele familie of vriendengroep mee op een onvergetelijke ijsvisdag en ervaar de opwinding en spanning op een prachtig wintermeer. IJsvissen is een avontuurlijke en geweldige ervaring voor alle leeftijden, en hier in Trysil hebben we een overvloed aan water en meren die perfect zijn voor deze activiteit. Onze ervaren gidsen kennen de beste plekken om te vissen en staan ​​altijd klaar met tips en hulp bij de uitrusting.
De meest voorkomende vissoorten die je kunt tegenkomen zijn forel, zalmforel, witvis, meerforel, baars en snoek – afhankelijk van het gekozen water. De vissen bijten bijna de hele dag door, maar er zijn natuurlijk momenten waarop de visserij beter is. Vaak zijn de ochtend en middag de meest productieve tijden, maar zelfs tijdens een welverdiende lunch aan de waterkant kun je nog steeds genieten van het rustgevende uitzicht terwijl de vissen je aas onderzoeken.
Een ijsvistrip is inclusief:
  • Visvergunning voor iedereen boven de 16 jaar is inbegrepen.
  • Alle visuitrusting en aas zijn inbegrepen.
  • Warme drankjes en een lichte warme maaltijd rond het kampvuur zijn inbegrepen.
  • Een ervaren gids begeleidt de trip.
We ontmoeten elkaar op de afgesproken locatie, waarvandaan we gezamenlijk naar het vismeer zullen rijden. Een kaart wordt naar je verzonden via sms of e-mail. Voor degenen die geen eigen vervoer hebben, kunnen we dit regelen, maar dit is niet inbegrepen in de prijs.

Deze beleving boeken in jouw reis?

Neem gerust contact met me op voor alle mogelijkheden. Ik adviseer je graag en maak een aanbod op maat.

Neem contact op